Vračilo Izdelkov


Uporabnik (kupec) ima pravico, da v 15 dneh od dne prevzema naročenih izdelkov trgovcu na kontaktni elektronski naslov info@spodnje-perilo.si sporoči, da odstopa od kupoprodajne pogodbe, pri čemer mu ni potrebno navesti razloga za takšno odločitev. Vrnitev kupljenih izdelkov Trgovcu v roku za odstop od kupoprodajne pogodbe šteje za sporočilo o odstopu. Edini strošek, ki zaradi odstopa od kupoprodajne pogodbe bremeni uporabnika (kupca), je strošek vračila izdelkov Trgovcu. Uporabnik (kupec) lahko s predhodnim dogovorom s trgovcem izdelek prinese osebno ali pa ga pošlje na naslov:

  • Spodnje-perilo.si
  • Medvoška cesta 3
  • 1215 Medvode 

Priporočamo, da uporabnik (kupec) v primeru vračila preko pošte ustrezno zaščiti pošiljko z ustrezno varnostno embalažo. Stroške pošiljanja vedno krije pošiljatelj, razen če je dogovorjeno drugače. Pošiljk z odkupnino ne sprejemamo. Uporabnik (kupec) mora obvezno priložiti tudi kopijo računa.


Kupljene izdelke je potrebno vrniti Trgovcu najkasneje v roku 15 dni od dne oddanega sporočila o odstopu od kupoprodajne pogodbe. Kupljene izdelke je potrebno vrniti Trgovcu nepoškodovane, neuporabljene, neoprane v originalni embalaži, z vsemi etiketami in v nespremenjeni količini, drugače vračilo ni mogoče (razen če so izdelki uničeni, pokvarjeni, izgubljeni ali se je njihova količina zmanjšala, ne da bi bil za to kriv uporabnik (kupec). Če je poštni paket, s katerim je uporabnik (kupec) prejel naročene izdelke, fizično poškodovan, če v njem manjka vsebina ali če kaže znake odprtja, mora uporabnik (kupec) sprožiti postopek reklamacije pri GLS (glej točko 15 pod stranjo: splošni pogoji poslovanja)). Možnost vračila ne velja za programsko opremo, avdio in video nosilce ali če je uporabnik (kupec) odprl varnostni pečat.

Za vrnjene izdelke Trgovec uporabniku (kupcu) takoj, ko je to mogoče, najkasneje pa v roku 30 dni od prejema sporočila o odstopu vrne vplačani znesek oziroma koriščeni darilni bon, morebitne koriščene promocijske kode, cena dostave in pakiranja in drugi popusti pa se uporabniku (kupcu) ne vrnejo. Vračilo vplačanega zneska izvrši Trgovec na osebni oz. transakcijski račun uporabnika (kupca). Koriščeni darilni bon Trgovec vrne v obliki dobropisa.